Gotuj książkę Planer imprezowy: makaron z sardynkami
Ugotuj książkę Planner Party: makaron z sardynkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kilka kopru włoskiego, szafranu, bułki tartej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gotuj książkę Planer imprezowy: Crostini z małż, Cook The Book Party Planner: dorsz z rodzynkami i śliwkami, oraz Gotuj książkę Party Planner: Czarny Tagliatelle z Mątwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Koper włoski zagotować w wodzie do przykrycia, dobrze osuszyć, pokroić na kawałki i odstawić.
Połowę oliwy rozgrzać na patelni i podsmażyć cebulę i sardele; dodać około połowy sardynek.
Dodać koper włoski, 2 łyżki wody, wino i sól.
Kiedy to jest dobrze wymieszane i sardynki są kruszenia, dodać pozostałe sardynki, które pozostaną bardziej nienaruszone niż pierwszy, wraz z orzeszków piniowych, rodzynki, i szafran.
Na patelni rozgrzać oliwę i dodać pastę anchois.
Dodać bułkę tartą i tosty, aż lekko rumiane.
Bucatini ugotować w lekko osolonej wrzącej wodzie, aż al dente, odcedzić i wrzucić mieszaninę sardynek.
Posypać mieszaniną okruchów chleba i podawać.