Gotuj książkę Planer imprezowy: makaron z sardynkami

Gotuj książkę Planer imprezowy: makaron z sardynkami
Ugotuj książkę Planner Party: makaron z sardynkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kilka kopru włoskiego, szafranu, bułki tartej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gotuj książkę Planer imprezowy: Crostini z małż, Cook The Book Party Planner: dorsz z rodzynkami i śliwkami, oraz Gotuj książkę Party Planner: Czarny Tagliatelle z Mątwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Koper włoski zagotować w wodzie do przykrycia, dobrze osuszyć, pokroić na kawałki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Połowę oliwy rozgrzać na patelni i podsmażyć cebulę i sardele; dodać około połowy sardynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SardynkiSardynki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać koper włoski, 2 łyżki wody, wino i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Kiedy to jest dobrze wymieszane i sardynki są kruszenia, dodać pozostałe sardynki, które pozostaną bardziej nienaruszone niż pierwszy, wraz z orzeszków piniowych, rodzynki, i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
SardynkiSardynki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
SzafranSzafran
5
Na patelni rozgrzać oliwę i dodać pastę anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać bułkę tartą i tosty, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Bucatini ugotować w lekko osolonej wrzącej wodzie, aż al dente, odcedzić i wrzucić mieszaninę sardynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
SardynkiSardynki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Posypać mieszaniną okruchów chleba i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn