Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Kale Caesar z anchois

Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Kale Caesar z anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Sałatka Kale Caesar z anchois spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, jarmuż, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Sałatka Cezar, Kolacja: Sałatka Z Grilla Cezar, oraz Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Cezara Ferrana Adrià.

Instrukcje

1
Dodaj żółtka, musztardę, sok z cytryny i czosnek do blendera i proces przez 1 minutę. Podczas pracy powoli wlewamy oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść dressing do miski, wymieszać z parmezanem, sos Worcestershire, połowa anchois, i kreskę lub dwa Tabasco. Doprawić sos solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SardeleSardele
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z grubsza posiekać jarmuż na 1-calowe kawałki. Ustawić patelnię grillową na średnim ogniu i posmarować odrobiną dodatkowego oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
4
Dodać jarmuż w partiach jednowarstwowych i gotować, aż będzie miękki i lekko zwiędły. Odstawić jarmuż na bok i ostudzić na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
5
Na koniec sałatkę z cienko ogolonymi kawałkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn