Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Kale Caesar z anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Sałatka Kale Caesar z anchois spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, jarmuż, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Sałatka Cezar, Kolacja: Sałatka Z Grilla Cezar, oraz Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Cezara Ferrana Adrià.
Instrukcje
Dodaj żółtka, musztardę, sok z cytryny i czosnek do blendera i proces przez 1 minutę. Podczas pracy powoli wlewamy oliwę z oliwek.
Przenieść dressing do miski, wymieszać z parmezanem, sos Worcestershire, połowa anchois, i kreskę lub dwa Tabasco. Doprawić sos solą i pieprzem do smaku.
Z grubsza posiekać jarmuż na 1-calowe kawałki. Ustawić patelnię grillową na średnim ogniu i posmarować odrobiną dodatkowego oleju rzepakowego.
Dodać jarmuż w partiach jednowarstwowych i gotować, aż będzie miękki i lekko zwiędły. Odstawić jarmuż na bok i ostudzić na minutę.
Na koniec sałatkę z cienko ogolonymi kawałkami parmezanu.