Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową
Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka hodowlanych filetów basowych w paski, oliwa z oliwek, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową, Bas w paski Foshee z karmelizowanym sosem cebulowym, oraz Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki soku z limonki, jogurt, 1 łyżka wody, 1/4 łyżeczki soli i awokado w małej misce; zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na dużym ogniu.
Dodaj 1 1/2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Posypać rybę równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodaj rybę do patelni, strona skóry w dół, i smażyć przez 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Umieść patelnię w piekarniku; gotować w 400 przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
W średniej misce wymieszać pozostałą 1 łyżkę soku z limonki i pozostałą 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, mieszając trzepaczką.
Dodać kolendrę i cebulę; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka około 3 łyżki mieszanki awokado na każdej z 4 płyt. Top każdej porcji z 1 filet i 1/2 szklanki sałatki.
Podawać z Tabasco, w razie potrzeby.