Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową

Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową
Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka hodowlanych filetów basowych w paski, oliwa z oliwek, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową, Bas w paski Foshee z karmelizowanym sosem cebulowym, oraz Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Połącz 2 łyżki soku z limonki, jogurt, 1 łyżka wody, 1/4 łyżeczki soli i awokado w małej misce; zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4
Dodaj 1 1/2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
5
Posypać rybę równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodaj rybę do patelni, strona skóry w dół, i smażyć przez 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
7
Umieść patelnię w piekarniku; gotować w 400 przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
8
W średniej misce wymieszać pozostałą 1 łyżkę soku z limonki i pozostałą 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki1 średnia Czerwona Cebula, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
9
Dodać kolendrę i cebulę; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka około 3 łyżki mieszanki awokado na każdej z 4 płyt. Top każdej porcji z 1 filet i 1/2 szklanki sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli Do Smaku.Szczypta Soli Do Smaku.
(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)(wykonano Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu)
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Podawać z Tabasco, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn