Barwinka Czerwona pieczona w liściach winogron (winorośli)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj czerwoną barwę pieczoną w liściach winogron (winorośli). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 543 kalorie, 54g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Z winorośli z miłością-Dolmades, nadziewane liście winogron, Kozi ser pieczony w liściach winogron, oraz Nadziewane Liście Winorośli-Autentyczny Przepis Na Turecką Dolmę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby opłucz pod zimną bieżącą wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić solą i pieprzem, posmarować odrobiną oleju i schłodzić w lodówce przez 30 minut. Rozgrzej piekarnik do temperatury 350 ° F (180 ° C/znak gazowy
i posmaruj naczynie żaroodporne olejem.
Czosnek i pietruszkę połączyć w misce, doprawić solą i pieprzem, a mieszaninę podzielić między wgłębienia ryby. Owinąć każdą rybę w 1 lub 2 liście winogron, w zależności od jej wielkości, pozostawiając odkryte głowy i ogony.
Rybę włożyć do przygotowanego naczynia, zalać olejem i sokiem z cytryny, a na każde położyć plasterek cytryny.
Piec około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować i podawać natychmiast.
Kuchnia Vefa Vefa Alexiadou, Wydawnictwo Phaidon Press, 45.00 zł, www.phaidon.com
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.