Barbecue Pulled-Kanapki Z Indykiem

Barbecue Pulled-Kanapki Z Indykiem
Barbecue Pulled - kanapki z indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 396 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, wędzony boczek z applewood, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Grilla Z Wieprzowiną, Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla, oraz Kanapki Z Kurczakiem Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce toblend ubić majonez, jabłko i nasiona selera. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nasiona SeleraNasiona Selera
MajonezMajonez
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać kapustę; wrzucić do blendu. Przykryj miskę i sprawdź. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Boczek podsmażyć w małym rondlu na średnim ogrzaniuprzepuszczalny i brązowy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj puree, ocet jabłkowy, 1/4 szklanki wody, ciemnobrązowy cukier, chili w proszku i mielony kminek. Doprowadzić sos do wrzenia; reduceheat i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Ciemnobrązowy CukierCiemnobrązowy Cukier
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
KminekKminek
SOSSOS
3
Dodać rozdrobniony gotowany sos tobarbecue z indyka i doprowadzić do wrzenia. Reduceheat i gotować na wolnym ogniu, aż indyk jest ogrzany przez, mieszając od czasu do czasu.Podzielone i tosty. Podziel indyka i włóż między bułki. Naciśnij blaty lekko do kompresji, a następnie służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
SOSSOS
TostyTosty

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. NV Los Pinos Ranch winnice Pinky Tuscandero Amerykański Zinfandel z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
NV Los Pinos Ranch Vineyards Pinky Tuscandero American Zinfandel
NV Los Pinos Ranch Vineyards Pinky Tuscandero American Zinfandel
Pinky szczęśliwie przemierza tylne drogi na skuterze, wiatr we włosach i policzki rumienią się pocałunkiem oczekiwania. Jest poszukiwaczką przygód, różowawym winem panny młodej o Smaku czereśni i odrobiny skórki pomarańczowej. Włóż trochę Pinky ' ego do swojej imprezy. Ciao Bella!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn