Banany i imbir en Papillotte
Banany i imbir en Papillotte jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka pistacji, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Trout En Papillotte, Trout en Papillotte czyli prawdziwy powód dla którego Francuzki nie tyją, oraz Plaster Daktyli Z Bananami Earl Grey Tea I Lodami Imbirowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w misce.
Każdy banan pokroić na pół wzdłuż; pokroić na pół w poprzek.
Wytnij 4 (10-calowe) koła pergaminu. Złóż każdy okrąg na pół; otwórz każdy.
Umieścić 4 kawałki banana w pobliżu krotnie; top z 1 łyżka mieszanki soku. Złóż papier nad wypełnieniem; uszczelnij krawędzie wąskimi fałdami. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami.
Umieść paczki na blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 5 minut lub do momentu, gdy opakowania będą lekko spuchnięte, a zawartość zostanie dokładnie podgrzana.
Umieść na talerzach; rozetnij.