Banany Foster Pie

Banany Foster Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu kreolskich przepisów, więc daj banany Foster Pie spróbować. Ten przepis jest nie tak zdrowe. Nasze wskazówki poniżej mogą zawierać pewne informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 394 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Aby uzyskać podobną, ale zdrowszą alternatywę, spróbuj Ciasto Z Syropem Klonowym. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańskie i bezglutenowe dieta. Jeśli masz sól, masło, sos karmelowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 248 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez www.seriouseats.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Banany Foster Pie, Banany Foster Pie, oraz Mrożone Banany Foster Ice Cream Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. dno i boki wstępnie ukształtowanej, schłodzonej skorupy ciasta ułóż folią i napełnij ciężarami ciasta (ponownie używam suszonej fasoli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Piec przez 15 minut na dolnej półce piekarnika, a następnie usunąć ciężarki i liniowej, obracać, i piec, aż dno jest złoty kolor, około 15 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia powłoki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Zrób bananowe nadzienie: spód upieczonej Skórki ułóż plasterkami bananów z 3 bananów. W średniej wielkości patelni ustawić na średnim ogniu, roztopić masło i wymieszać z brązowym cukrem. kontynuuj mieszanie, aż cukier stopi się i zacznie karmelizować. Wyłączyć ogień, cofnąć się i dodać rum(mieszanina pary i pop).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieścić na małym ogniu i mieszać, aż utwardzone kawałki staną się gładkie. Wymieszać ze śmietaną i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Ubijać, aż mieszanina będzie całkowicie gładka i lekko bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Zalać bananami, pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1
Mleko i rum umieścić w średniej wielkości rondlu. W dużej misce ubij razem jajka, żółtka, brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i sól przez dwie minuty, aż mieszanina zostanie rozjaśniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść mieszaninę mleka na średnim ogniu, aż zacznie bąbelkować po bokach. Użyj gorącej mieszaniny mleka do hartowania mieszaniny jaj, dodając gorącą ciecz do jajek trochę na raz i stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać mieszaninę kremu z powrotem do rondla i ustawić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Trzepaczka stale. Mieszanina zacznie gęstnieć po 3-4 minutach. Kontynuuj trzepanie. Kiedy krem zacznie się sypać lub bąbelkować, ubijaj non-stop przez dwie minuty, a następnie ubijaj masło i wlej gorący krem na banany w skorupie. Naciśnij folię bezpośrednio na górze i umieść w lodówce na co najmniej 4 godziny, aby schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Zdjąć folię z wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
2
Na wierzch kremu wlać cajetę lub karmel i polać zimną bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3
Posypać banany granulowanym cukrem, pokryć je na płaskiej powierzchni, a następnie umieścić banany na metalowej tacy. Brulee szczyty bananów za pomocą palnika lub pod brojlerem pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieścić je na wierzchu ciasta i podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn