Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Kurczaka

Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Kurczaka
Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 12. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, sól, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Balsamiczna-szkliwiona pierś z kaczki, Powolna Kuchenka Morelowa Balsamiczna Szkliwiona Pierś Z Indyka, oraz Pierś Z Kurczaka Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść olej roślinny i masło na dużej patelni i umieścić na dużym ogniu. Gdy masło i olej są bulgotanie, dodać piersi z kurczaka na patelni 4 na raz. Zapiekać z każdej strony, aż kurczak będzie złoty, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Cienki-Cienki-
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć do dużego naczynia do pieczenia. Powtórz z pozostałymi piersiami i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj pomidory, wrzuć do połączenia, a następnie z octem balsamicznym i czerwonym winem i doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do bańki, a następnie zmniejszyć ogień i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. [Gotowanie wina w tej mieszaninie nie zmniejsza znacząco zawartości alkoholu.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
AlkoholAlkohol
6
Wlej mieszaninę balsamiczną na kurczaka i umieść patelnię w górnej połowie piekarnika na 10 minut lub do momentu, gdy kurczak właśnie się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjąć z piekarnika, udekorować świeżo posiekaną natką pietruszki i włożyć do przygotowanego fartucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn