BACARDI® Miksery Razz Berry Mousse
Przepis BACARDI® Mixers Razz Berry Mousse można przygotować w około 45 minut. Za 1,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Ten deser ma 231 kalorii, 3 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup żelatynę, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to południowe danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 26%. Wypróbuj miksery BACARDI® i koktajl „Błyskawica”, nektar ze smoczych jagód Bacardi i The Razz-Matazz, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Zmiękczyć żelatynę w wodzie, następnie podgrzewać na małym ogniu aż do rozpuszczenia.
Zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Czyste mrożone truskawki w robocie kuchennym lub blenderze.
Dodaj cukier i dobrze wymieszaj.
Przełożyć do miski i wymieszać z ostudzoną żelatyną.
Wstawić do lodówki, aż mieszanina zacznie tężeć.
Ubić 1-1/2 szklanki śmietanki.
Wyjmij masę truskawkową z lodówki, dodaj BACARDI® RAZZ™ i dobrze wymieszaj. Dodać bitą śmietanę.
Wlać do 2-litrowego naczynia do sufletu lub miski do serwowania. Przechowywać w lodówce do twardości.
Ubić pozostałą 1 szklankę śmietany. Udekoruj mus bitą śmietaną, świeżymi malinami i/lub świeżymi truskawkami.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Do musu świetnie nadają się śmietankowe sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "