Babuni słodki Hubbard Squash ciasto Budyniowe
Babuni słodki Hubbard Squash ciasto Budyniowe wymaga o 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, śmietanę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hubbard Squash Pie na Święto Dziękczynienia, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Babciowy placek budyniowy z jajkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią aluminiową.
Ułóż squash na wyłożonej blasze do pieczenia. Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż skóra będzie rumiana i miąższ będzie miękki, około 45 minut; przed użyciem pozostaw do ostygnięcia.
Usuń mięso z kabaczka za pomocą łyżki.
Zmniejsz ustawienie temperatury w piekarniku do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść 2 filiżanki squasha w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Dodać brązowy cukier, jajka, śmietana, przyprawa szarlotka, sól, i masło; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę squasha do skorupy ciasta.
Piec, aż nadzienie wzrośnie, około 1 godziny.