Babka "Banan" Split
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać babki" Banan " Split spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 2G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez SippitySup. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, uncję garści połówek orzechów pekan, uncję lodów z ziaren wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowy Bananowy Chleb Bananowy, Vazhai Thandu Poriyal / Babka (Banan) Łodyga Curry / Stir Fry, oraz Jak Spiralizować babkę i babkę " ryż " i fasolę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plantany pokroić i smażyć na dużej patelni na maśle lub oleju, aż będą miękkie, brązowe i karmelizowane, lub upiec je z olejem w piekarniku na blasze do pieczenia w 400 stopniach, obracając raz.Tosty pekan w piekarniku na kilka minut, aż brązowy, ale nie spalone.Kiedy skończą się równiny, odłóżcie je na bok.
Rozgrzać czekoladę w małej misce w kuchence mikrofalowej na niskim w 30-sekundowych krokach, aż będzie miękka i sącząca, lub gotować na kuchence w podwójnym kotle. Wymieszaj czekoladę.Ułóż plastry babki w dwóch miseczkach lub talerzach z gałką lodów i kropluj sosem czekoladowym na lodach, a następnie posyp kawałkami orzechów pekan.Jedz, a potem liż miskę w innym pokoju.