Babeczki Z Kremem Malinowym
Przepis Malina Cream Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, barwniki spożywcze, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Wypełnione Kremem Bazyliowo-Miętowym Z Musem Malinowym, Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, oraz Babeczki Z Kremem Malinowym.
Instrukcje
Umieść 12 wkładek Muffin cup w puszce muffin.
Mąki umieścić w średniej misce. Cukier, soda oczyszczona i sól przesiać do miski.
Dodać maślankę i 3 kolejne składniki (przez wanilię), ubijając aż się dobrze połączą.
Na mokro dodać suche składniki.
Dziel ciasto równomiernie między wkładkami i piecz w środku piekarnika około 25 minut lub aż Drewniany pick wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut; przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia.
Zmieszaj barwnik spożywczy w lukier.
Przełóż połowę do osobnej miski i wymieszaj z dżemem malinowym. Wymieszać około 1 łyżki lukru dżemowego na czubki babeczek z okrągłym woreczkiem z ciasta.
Pozostałą lukier wymieszaj z torbą z gwiazdkami.
Schudnij! Lukier (wystarczy zrobić połowę!) ale brak wypełnienia sprawia, że są to około 100 kalorii i 4G tłuszczu lżejsze.