Przepis Malina Cream Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, barwniki spożywcze, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Wypełnione Kremem Bazyliowo-Miętowym Z Musem Malinowym, Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, oraz Babeczki Z Kremem Malinowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść 12 wkładek Muffin cup w puszce muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
3
Mąki umieścić w średniej misce. Cukier, soda oczyszczona i sól przesiać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Ubij masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dziel ciasto równomiernie między wkładkami i piecz w środku piekarnika około 25 minut lub aż Drewniany pick wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 5 minut; przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia.
Przełóż połowę do osobnej miski i wymieszaj z dżemem malinowym. Wymieszać około 1 łyżki lukru dżemowego na czubki babeczek z okrągłym woreczkiem z ciasta.