Babeczki Z Indyka Na Święto Dziękczynienia

Babeczki Z Indyka Na Święto Dziękczynienia
Babeczki z indyka na Święto Dziękczynienia mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę do pieczenia, olej roślinny, mieszankę ciastek betty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Z Indyka Na Święto Dziękczynienia, Babeczki Z Indyka Na Święto Dziękczynienia, oraz Babeczki dziękczynne-Indyk, Żurawina i klon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, jajka i masło orzechowe z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Frost babeczki z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W oddzielnych małych miseczkach do mikrofalówki, mikrofalówka cukierki powłoki i pieczenia czekolady odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść powłokę i czekoladę w oddzielnych plastikowych torebkach do przechowywania żywności; odetnij mały róg każdej torby. Powłoki rur i czekolady w kształtach piórek, około 3 cale długości i 2 1/2 cala szerokości (patrz schemat). Przechowywać w lodówce powłoki i czekolady o 5 minut do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Po ustawieniu obierz pióra z woskowanego papieru i włóż do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
8
Umieść cukierki z mlecznej czekolady na każdej babeczce dla głowy indyka. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki CzekoladoweCukierki Czekoladowe
BabeczkiBabeczki
Cała TurcjaCała Turcja
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn