Babeczki Z Cytrynową Stokrotką
Przepis Lemon Daisy Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 48 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 427 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka galaretki o smaku cytrynowym pudding instant, marshmallows, wafle waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Easy Lemon Daisy, Babeczki Waniliowe Daisy, oraz Ciasto cytrynowe Panny Daisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami pkg. za 24 babeczki. Schłodzić w patelni 10 min. W międzyczasie zanurzyć 12 wafli w czekoladzie; odstawić.
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać w 2 filiżanki Cool WHIP; łyżka 1-1 / 2 filiżanki do zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij torbę; odetnij mały róg od dna torby.
Rurka około 1 łyżki. pudding wymieszać w środku każdej babeczki. Mróz z pozostałą mieszanką budyniową.
Udekoruj babeczki waflami, piankami i pozostałą roztopioną czekoladą, aby przypominały stokrotki. Przechowywać w lodówce.