Babeczki Waniliowo-Miętowe

Babeczki waniliowo-miętowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Sprawdza się jako tani deser. Mieszanka jasnego ekstraktu z wanilanu, laski cukierków, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4263 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mini babeczki waniliowe z miętą pieprzową, Podstawowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, oraz Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° i ułóż muffin pan z babeczką liners.In duża miska, połączyć ciasto mix, jajka, masło, woda i ekstrakt za pomocą miksera elektrycznego na niskie przez jedną minutę, a następnie wymieszać na wysokie przez jedną minutę.Podziel ciasto równomiernie na wkładki do babeczek, wypełniając każdą dwie trzecie pełne.
Piec przez 20 minut i całkowicie ostudzić przed lukier.Krem skracanie i ekstrakty w mikserze przez 5-8 minut na średniej prędkości.
Dodać cukier puder, jedną szklankę na raz. Powoli dodawać śmietanę do pożądanej konsystencji. Więcej śmietany na kremowy lukier i mniej śmietany na bardziej jeszcze lukier (wolę bardziej jeszcze, gdy używam go do rur / dekoracji).
Dekoruj posypką zmiażdżonych lasek cukierkowych..Babeczki najlepiej spożywać w dniu, w którym są matowe; przechowywać w temperaturze pokojowej, aż będą gotowe do podania.