Babeczki Walentynkowe Bezglutenowe Konfetti
Przepis bezglutenowe Walentynki konfetti babeczki może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka owoców przez truskawkową przekąskę do żucia, bitą puszystą lukier, papierowy dziurkacz w kształcie serca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Cappuccino na Walentynki (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Bezglutenowe konfetti babeczki z kakao bitą śmietaną polewa, oraz Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 16 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, masła i jaj. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost babeczki z lukrem. Używając owiniętych przekąsek owocowych, pokrój niektóre nożyczkami dekoracyjnymi na paski 1x1 / 4-calowe dla serpentyn i dziurkuj kształty serca z niektórych; Usuń owijki. Ułóż serpentyny i serca na każdej babeczce.