Babeczki Słodko-Ziemniaczane

Babeczki Słodko-Ziemniaczane
Babeczki słodko-ziemniaczane to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 763 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, mielonego cynamonu, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Muffiny Ze Słodkich Ziemniaków, Muffiny Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Muffiny Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Puszki na muffinki posmaruj, aby pomieścić 12 muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce wymieszać brązowy cukier, olej, wanilię i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, przyprawy, sól i starte słodkie ziemniaki w dużej misce. Zrób studnię w środku i wlej mieszaninę jajek. Mieszaj mieszaninę jajek, stopniowo włączając ją do mieszaniny mąki. Wymieszać z rodzynkami i orzechami włoskimi
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Łyżka ciasto do puszek. Lubię wypełnić każdą puszkę do obręczy, aby zrobić dużą czapkę.
5
Piec babeczki przez 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Wyjmij muffinki z piekarnika i ostrożnie poprowadź nóż do parowania wokół każdej muffinki, następnie odwróć patelnię i uderz jedną krawędź o powierzchnię roboczą, aby uwolnić muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać muffinki od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn