Babeczki Miodowo-Kremowe Gruszkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek z miodem kremowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz piernik, konfitury z gruszek, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Babeczki miodowo-cytrynowe (z lukrem miodowo-serowym), Babeczki Z Maślanki Nektarynowej Z Bitą Śmietaną, oraz Wideo: zdrowsze czekoladowe babeczki z miodem bitą śmietaną lukier.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 24 regularne kubki muffin z gotowania sprayu. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Wymieszać z piernikiem. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec zgodnie z zaleceniami dla babeczek. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick roztopić masło na średnim ogniu. Gruszki gotować na maśle 10 minut, często mieszając, aż będą miękkie. Wymieszać z konfiturami gruszkowymi. Gotować 1 minutę dłużej.
Przenieść do średniej miski; całkowicie ostudzić.
W schłodzonej średniej misce ubijaj crme frache, śmietanę i miód mikserem elektrycznym na dużych obrotach, aż utworzą się sztywne szczyty. Aby złożyć babeczki, przeciąć każdą babeczkę na pół poziomo. Łyżka 1 czubata łyżka mieszanki gruszki na dolnej połowie każdej babeczki; przykryć Topy babeczek. Łyżka około 2 łyżki miodu mieszanki śmietany na każdej babeczki.
Dekoruj krystalizowanym imbirem. Przechowywać w lodówce.