Babeczki Czekoladowo-Migdałowe

Babeczki Czekoladowo-Migdałowe
Czekoladowe babeczki migdałowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Ten deser ma 233 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz olej roślinny, Devil ' s Food Cake mix, kakao i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, Gorące Czekoladowe Babeczki Z Mąki Migdałowej, oraz Babeczki Czekoladowo-Migdałowe Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włóż papierowe wkładki do 20 kubków na muffinki; odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Zmiksuj pastę migdałową w średniej wielkości misce do mieszania. Rezerwa 2 łyżki prażonych migdałów, i wrzucić Pozostałe migdały z pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
W osobnej misce, ubić ciasto mix i następne 4 składniki przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund lub aż połączone. Zeskrobać boki miski z łopatką, i pokonać ze średnią prędkością 1 1/2 do 2 minut lub aż ciasto jest gładkie i zagęszczony. Wymieszać 3/4 szklanki ciasta do mieszanki pasty migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Łyżka około 2 łyżki pozostałego ciasta do każdej wkładki cupcake. Top każdy z łyżką wypełnioną mieszanką pasty migdałowej. Wierzch równomiernie z pozostałym cieście (około 2 łyżki stołowe na wkładkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
6
Piec w temperaturze 350 przez 19 do 23 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
8
Wyjąć z patelni i ostudzić co najmniej 15 minut.
9
Polewa czekoladowo-migdałowa równomiernie na babeczkach. Delikatnie wciśnij zarezerwowane migdały do ciepłej glazury. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 3 dni, do tygodnia w lodówce lub (nieszkliwione) do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn