Babeczki Czekoladowo-Kokosowe
Babeczki czekoladowo-Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz cukier, vanillan ekstrakt, mleko kokosowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, Hershey ' s Coconut Creme Kisses & czekoladowe babeczki z lukrem waniliowo-kokosowym, oraz Babeczki Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i cukier Beat na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste. Ubić w jajkach, po 1 na raz. Ubić w ekstrakcie kokosowym.
Mąkę połączyć z 4 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem kokosowym, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodatku, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodaj 1 szklankę kokosa, dobrze mieszając.
Ciasto łyżka do 18 Muffin kubki wyłożone Muffin Cup wkładki.
Piec w 350 przez 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Top babeczki z lukrem kokosowo-Marshmallow maślanym. Top z pozostałych 2 szklanki kokosa; skropić czekoladowym Ganache.
Dekorować, w razie potrzeby.