Babeczki Czekoladowe Hottie
Hottie czekoladowe babeczki może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz paprykę jalapeno, mielony cynamon, kremowy potrójny czekoladowy lukier krówkowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zwilż ręce zimną wodą. Wyjmij 1 łyżkę lukru i uformuj ją rękami w kulkę.
Umieść piłkę na arkuszu ciastek i kontynuuj, aż będziesz miał 12 kulek.
Umieścić kulki lukier w zamrażarce na 2 godziny, aby kulki do firmy się.
W dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj mieszankę ciasta, jajko, ekstrakt z cynamonu, cynamon, jalapeno i wody i pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund, aż połączone. Zeskrobać miskę i bijaki gumową szpatułką. Beat dodatkowe 2 minuty na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu. Przykryj miskę folią i pozostaw na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spray kubki Texas wielkości muffin patelni z nonstick gotowania sprayu. Wrzuć 2 łyżki ciasta do kubków na muffinki.
Wyjmij patelnię z piekarnika i umieść kulki lukru w zatopione babeczki. Top z dodatkowymi 2 łyżkami ciasta. Wygładzić ciasto, aby pokryć kulki lukier. Powrót patelni do piekarnika i piec przez 10 minut.
Fajne babeczki na patelni przez 10 minut. Za pomocą noża poluzuj boki ciast i odwróć patelnię na deskę do krojenia.
Placki ułożyć z prawej strony na pojedynczych talerzach, posypać proszkiem kakaowym i od razu podawać z gałką lodów waniliowych.