Azjatyckie warzywa Stir-Fry z groszkiem cukrowym i Baby Bok Choy
Azjatyckie warzywo Stir-Fry z groszkiem cukrowym i Baby Bok Choy jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz miód, paprykę, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chrupiący Azjatycki łosoś z makaronem smażonym w stir-fried, pak choi i groszkiem cukrowym, Smażony kurczak z brokułami i groszkiem + wideo, oraz Azjatycka Sałatka z kurczakiem z groszkiem i Bok Choy.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.