Azjatyckie Miski Z Makaronem Wołowym

Azjatyckie Miski Z Makaronem Wołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckich misek z makaronem wołowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 464 kalorie, 38g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka groszku cukrowego, orzeszki ziemne prażone w miodzie, stek z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantne Azjatyckie Miseczki Z Makaronem, Azjatyckie Miseczki Z Makaronem Ze Stekiem I Groszkiem Śnieżnym, oraz Azjatyckie Miseczki Z Makaronem Ze Stekiem I Groszkiem Śnieżnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie odetnij końcówki trzpienia groszku cukrowego i usuń sznurki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
MakaronyMakarony
2
Odcedzić makaron; przykryć do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 3 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Wołowinę smażyć na oleju około 2 do 3 minut, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W tej samej patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Groszek i marchew podsmażyć na oleju około 3 do 4 minut, aż będzie chrupiący-miękki. Wymieszać makaron, wołowina i Teriyaki baste i glazury; wrzucić, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
MarchewMarchew
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
GrochGroch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać w miseczkach; posypać cebulą i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn