Azjatyckie Miski Z Makaronem Wołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckich misek z makaronem wołowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 464 kalorie, 38g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka groszku cukrowego, orzeszki ziemne prażone w miodzie, stek z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantne Azjatyckie Miseczki Z Makaronem, Azjatyckie Miseczki Z Makaronem Ze Stekiem I Groszkiem Śnieżnym, oraz Azjatyckie Miseczki Z Makaronem Ze Stekiem I Groszkiem Śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie odetnij końcówki trzpienia groszku cukrowego i usuń sznurki w razie potrzeby.
Odcedzić makaron; przykryć do ogrzania.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 3 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Wołowinę smażyć na oleju około 2 do 3 minut, aż nie będzie już różowa.
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
W tej samej patelni, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Groszek i marchew podsmażyć na oleju około 3 do 4 minut, aż będzie chrupiący-miękki. Wymieszać makaron, wołowina i Teriyaki baste i glazury; wrzucić, aż dobrze wymieszane.
Podawać w miseczkach; posypać cebulą i orzeszkami ziemnymi.