Azjatycki Stek Z Flanki
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatycki stek z flanki może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz substytut cukru splenda, zredukowany sos sojowy sodowy, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Azjatycki Stek Z Flanki, Azjatycki Stek Z Flanki, oraz Stek Z Flanki Marynowany W Azji dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019