Azjatycki sos śliwkowy do konserw

Azjatycki sos śliwkowy do konserw
Azjatycki sos śliwkowy do konserw to bezglutenowe i wegańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 523 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ząbki czosnku, tajskiej bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantny sos śliwkowy do konserw, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Azjatycki Sos Śliwkowy.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje5
Ocena Zdrowia3
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSos
Magazyn