Azjatycki Kurczak z ryżem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatycki kurczak i ryż może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, orzechy nerkowca, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Miski Z Ryżem Z Kurczaka Azjatyckiego, Azjatycka zupa z kurczakiem i ryżem, oraz Azjatycka Sałatka z kurczakiem i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia na przykrytej dużej głębokiej patelni.
Dodać kurczaka i dalej 8 składników do patelni, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 21 minut lub aż ryż jest po prostu miękkie i ciecz jest prawie wchłaniany.
Każdą porcję posypać posiekanymi nerkowcami.
Podawać na liściach sałaty lub zawijać mieszaninę kurczaka w liściach sałaty, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.