Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką
Przepis Asian Chicken Burger z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka szalotki, koszerna sól i pieprz, bułki hamburgerowe z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Asian Spiced Salmon Sliders with Soy Mayo & Spicy Slaw, Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem, oraz Azjatyckie Slaw psy z Sriracha Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz kurczaka, hoisin, olej sezamowy, sos sojowy, czosnek i szalotki w dużej misce.
Wymieszać i uformować w 4 równe paszteciki o grubości 1/2 cala i szerokości 4 cali. Ten patty będzie trochę bardziej mokry niż przeciętny patty ze względu na sosy i smak tam.
3
Posypać obficie każdą stronę pasztecików solą i pieprzem. Stwórz małą studnię na środku każdego patty, używając kciuka. Gotować paszteciki na patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor z każdej strony i 160 stopni F, 4 do 5 minut na stronę. Ze względu na zawartość cukru w tych pasztecikach, mogą się łatwo spalić, więc obserwuj ciepło.