Azjatycka Sałatka Ogórkowo-Cukiniowa
Azjatycka Sałatka ogórkowo-Cukiniowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka ogórka, cukru, sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Azjatycka Cukinia Ogórkowa Sałatka Z Makaronem, Sałatka Z Ogórków Azjatyckich, oraz Sałatka Z Ogórków Azjatyckich.
Instrukcje
Rozprowadzić nasiona sezamu w 8-calowej patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu przez około 5 minut lub do złotego koloru, stale mieszając.
Usunąć nasiona z patelni; odstawić.
Ćwiartka ogórka i cukinii wzdłuż; pokroić w plastry grubości 1/2 cala.
W małej misce, połączyć sos sojowy, ocet i cukier; dobrze wymieszać.
Dodać ogórki i cukinię; wrzucić delikatnie, aż dobrze pokryte.