Awokado Ziemniaczano-Tuńczykowe
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Ziemniaczano-Tunan awokado może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Jeśli masz pod ręką wodę, paprykę, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Spróbuj Awokado Ziemniaczano-Tunanowe, Awokado Nadziewane Tuńczykiem, oraz Awokado Nadziewane tunanem i Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wodę i zupę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem awokado i papryki.
Umieść połówki awokado, pokrój boki w górę, w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (2-quart). Podzielić mieszaninę ziemniaków między połówki awokado.
Wlać 1/4 szklanki wody na patelnię.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Broil z Topy 4 do 5 cali od ciepła 4 do 5 minut lub do jasnobrązowego i ser topi.