Awokado-Salsa Feta
Salsa awokado-feta wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 61 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, pomidorów śliwkowych, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Awokado Feta Salsa, Awokado-Salsa Feta, oraz Awokado Feta Salsa.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 9 składników. Delikatnie wymieszaj awokado tuż przed podaniem.
Podawać z różnymi chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.