Autentyczne meksykańskie Marranitos (pierniki Melasowe)
Autentyczne meksykańskie Marranitos (pierniki melasowe) wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Na 7,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 5534 kalorii, 93g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka mąki, ciastka, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Marranitos / Cochinos / Puerquitos (Meksykańskie Ciasteczka W Kształcie Świni), Meksykańskie świnie w kocu, oraz Meksykańskie świnie Chorizo w kocach.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.