Asiago-Pieprz Frico
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Asiago-pieprz Frico może być świetny przepis, aby spróbować. Na 0 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 0 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Asiago-Chleb Pieprzowy, Papryka Asiago Bochenek, oraz Papryka Słodka Asiago Cukinia Tots.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Wymieszać ser, czarny pieprz, i cayenne w małej misce. Łyżka mieszanki sera przez obfite łyżki stołoweprzykłady w 6 kopcach na każdej przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy 3 cale od siebie. Za pomocą palców rozłóż każdy kopiec równomiernie do 2,5 cala.
Piec frico do głębokiego złocistego i chrupiącego, o 12 protokół.
Wyjąć z piekarnika. Przesunąć pergamin z frico na powierzchnię roboczą i ostudzić 5 minut. Wsuń cienką metalową szpatułkę pod frico, aby się poluzować. Fajne frico całkowicie na pergaminie.
Frico można przygotować 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w pojedynczej warstwie w temperaturze pokojowej.