Art ' s Italian faszerowane pieczarki

Art ' s Italian faszerowane pieczarki
Art ' s Italian faszerowane Grzyby jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka parmezanu, mielona kiełbasa, suszone pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Włoskie Pieczarki Faszerowane, Włoskie Pieczarki Faszerowane, oraz Włoskie Pieczarki faszerowane kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej do 350 stopni F.
2
Ziemniaki przygotowujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Dodaj suszone pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
4
Usunąć łodygi z czystych grzybów i nakrętki nadziewać gotowaną włoską kiełbasą i zalać dużą ilością mieszanki ziemniaczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
5
Rozłóż oliwę z oliwek i mielony czosnek na dnie ścianki blachy cookie lub naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Na wierzch ułożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
7
Na wierzch grzybów posypać rozdrobnionym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ParmezanParmezan
8
Piec przez 20-25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn