Art ' s Italian faszerowane pieczarki
Art ' s Italian faszerowane Grzyby jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka parmezanu, mielona kiełbasa, suszone pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Włoskie Pieczarki Faszerowane, Włoskie Pieczarki Faszerowane, oraz Włoskie Pieczarki faszerowane kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej do 350 stopni F.
Ziemniaki przygotowujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Usunąć łodygi z czystych grzybów i nakrętki nadziewać gotowaną włoską kiełbasą i zalać dużą ilością mieszanki ziemniaczanej.
Rozłóż oliwę z oliwek i mielony czosnek na dnie ścianki blachy cookie lub naczynia do pieczenia.
Na wierzch ułożyć grzyby.
Na wierzch grzybów posypać rozdrobnionym parmezanem.