Arista

Arista
Aristan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 158 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, polędwiczki wieprzowe, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Aristan al Finocchio (wieprzowina z koprem włoskim).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przynieś 2 szklanki wody na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać czosnek; dusić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dobrze odcedzić; czosnek drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Czosnek, rozmaryn i kolejne 3 składniki połączyć w małej misce; zacieru widelcem do postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Każdą polędwicę pokroić wzdłuż, przycinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Przetnij każdą stronę wzdłuż, przycinając do drugiej strony, a nie przez drugą stronę; otwórz płasko.
8
Umieść plastikową folię o dużej wytrzymałości na wieprzowinę i spłaszcz ją do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
9
Odstawić 2 łyżeczki pasty rozmarynowo-czosnkowej. Pozostałą pastę natrzeć na ścięte boki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
RozmarynRozmaryn
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
10
Zwiń każdą polędwicę; zabezpiecz w odstępach 2-calowych sznurkiem kuchennym. Na Zewnątrz wieprzowiny wcierać 2 łyżeczki pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać polędwiczki; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
13
Umieść polędwiczki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
14
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
15
Odstawić na 10 minut.
16
Podczas gdy stoi wieprzowina, dodać bulion i wino na patelni. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować 5 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
18
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki; podawać z mieszaniną wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
19
W Toskanii Arista (ah-rist-TAH), czyli pieczeń wieprzowa, jest zwykle pieczona w plucie lub w piecu i doprawiana rozmarynem, solą i pieprzem. Toskańczycy wolą jeść mięso na zimno. Tutaj podaje się go na ciepło z sosem winnym, ale schłodzone resztki można cienko pokroić na smaczne panini (włoskie kanapki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
SOSSOS
MięsoMięso
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn