Argentyński stek z grilla to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 531 kalorii, 50g białka, oraz 36g tłuszczu na porcję. Za $5.85 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz pod ręką stek ze spódnicy, płatki pieprzu, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Argentyński Faszerowany Stek Z Flanki, Grillowany stek i jajka po Argentyńsku, oraz Argentyński stek z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiego lub rozgrzej prążkowaną patelnię grillową, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
2
Natrzyj steki oliwą z oliwek i dopraw solą. Grilluj steki przez 3 do 4 minut z każdej strony dla średnio-rzadkich do średnich lub dłużej dla średnio-dobrze lub dobrze wysmażonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Podawać z sosem Chimichurri
Składniki, których będziesz potrzebować
Chimichurri
4
Aby zrobić Chimichurri, umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano i czosnek w blenderze i puree. Przy pracującym silniku dodaj oliwę z oliwek, mieszając, aż sos się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj płatki czerwonej papryki oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Umieść w hermetycznym pojemniku i wstaw do lodówki do 1 dnia.
Stek w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.