Arbuzowo-Limonkowo-Żelatynowe Kwadraty

Arbuzowo-Limonkowo-Żelatynowe Kwadraty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać arbuz-Limonka żelatynowe kwadraty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 42 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz arbuza, proszek żelatynowy, Likier anisette i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żelatynowe Kwadraty Żurawinowe, Placki Deserowe Żelatynowe, oraz Cherry Gelatin Squares dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Arbuz, cukier, sok z limonki i Sambuca Puree w blenderze, aż będzie gładka, w razie potrzeby pracując partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
ArbuzArbuz
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki cieczy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wlać 1 szklankę mieszanki arbuza do małego rondla i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem, wlać kolejny 1 szklankę mieszanki arbuza do dużej miski i posypać żelatynę na wierzchu; odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać gorącą mieszaninę arbuza do miski i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać pozostałą mieszaninę arbuza z miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię na ciasto sprayem do gotowania, usuwając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Wlać mieszaninę arbuza. Odtłuścić pianę z powierzchni i przechowywać żelatynę w lodówce, aż lekko zgęstnieje, około 20 minut. Ułóż liście mięty na górze w rzędach,a następnie wciśnij je tuż pod powierzchnią. Przechowywać w lodówce, aż do pełnego zestawu, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
ArbuzArbuz
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
7
Odkręć żelatynę: Odwróć na deskę do krojenia, a następnie ponownie Odwróć na inną deskę do krojenia i pokrój w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Zdjęcia Jonathan Kantor
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn