Arbuz-Jalapeño Ice Pops

Arbuz-Jalapeño Ice Pops
Arbuz - Jalapeño Ice Pops to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jasnego syropu kukurydzianego, papryka jalapeño, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz Pops.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w blenderze i przetwarzaj do puree. Wymieszać ze skórką limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 8 (3-uncji) foremek do lodów. Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn