Arbuz Cooler
Arbuz Cooler może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kostek arbuza, koncentrat limonki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Arbuz Cooler, Arbuz Cooler, oraz Arbuz Cooler.
Instrukcje
Umieść kostki arbuza w jednej warstwie w bardzo dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zamrozić 8 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Proces połowę każdego arbuza, imbir ale, wody i koncentratu limeade w blenderze, aż będzie gładka; wlać mieszaninę do dzbanka. Powtórz procedurę z pozostałą połową składników; wymieszaj do dzbana i podawaj natychmiast.
Honeydew Cooler: substytut 8 kubków (1/2 cala) honeydew Melon cubes for watermelon cubes i 1 (6-oz.) czy mrożony koncentrat lemoniady do koncentratu limeady; postępuj zgodnie z zaleceniami.
Na (1-filiżanka) porcja: kalorie 118; tłuszcz 3g (sat 1g, mono 0g, Poli 1G); białko 1g; węglowodany 30g; błonnik 4G; Chol 0mg; żelazo 4mg; sód 36mg; Calc 15mg.
Cooler z kantalupą: Zastąp 8 filiżanek (1/2 cala) kostek kantalupy dla arbuza i dodaj 2 łyżeczki. starty świeży imbir do miksowania w blenderze. Postępuj zgodnie z zaleceniami.
Na (1-szklanka) porcja: kalorie 117; tłuszcz 3g (sat 1g, mono 0g, Poli 1G); białko 4G; węglowodany 29g; błonnik 1g; Chol 0mg; żelazo 5mg; sód 32mg; Calc 19mg.