Apricot Kugen
Need a wegetariańska przystawka? Apricot Kugen może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, masło, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen, oraz Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikserem ubić masło i 1/2 szklanki cukru, aż będzie puszyste.
Dodaj 4 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z mąką.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Morele wymieszać z 1/2 szklanki cukru, cynamonem i sokiem z cytryny. Ułóż owoce, pokrój bokiem do góry, w cieście.
W misce wymieszaj pozostały cukier ze skrobią kukurydzianą.
Dodać śmietanę, pozostałe jajka i wanilię; ubić do wymieszania.
Piec w piekarniku 350, aż ciasto otaczające morele w środku będzie twarde po delikatnym naciśnięciu, około 1 godziny i 20 minut.
Ostudzić co najmniej 30 minut; podawać ciepłe lub chłodne.