Angel Food Cake

Angel Food Cake
Przepis Angel Food Cake może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako niedrogi deser dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę tortową, cukier, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Angel Food Cake, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka pozostawić w misce stojącego miksera elektrycznego (patrz uwaga kucharzy) w temperaturze pokojowej około 1 godziny przed zrobieniem ciasta. (Powinny być około 16°, nieco poniżej temperatury pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ustaw stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przesiać cukier, mąkę i sól na arkusz papieru woskowego za pomocą potrójnego przesiewacza lub drobnego sita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PrzesiewaczPrzesiewacz
SitoSito
4
Białka ubić w mikserze do uzyskania piany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
6
Stopniowo dodawać cukier granulowany, ubijając i ubijając aż do zgęstnienia białek i utworzenia miękkich, opadających szczytów. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
7
Jedną czwartą przesianych suchych składników posypać białkami i delikatnie, ale dokładnie złożyć gumową szpatułką. Złóż pozostałe suche składniki, jedną trzecią na raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Delikatnie wlać ciasto równomiernie do ungreased tube pan i piec, aż top będzie światło złoty, ciasto wycofuje się nieco z patelni i sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko, a tester wychodzi czysty, 40 do 45 minut. Odwróć patelnię na szyjkę pustej butelki wina lub dużego metalowego lejka i całkowicie ostudzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
LejekLejek
PatelniaPatelnia
9
Aby usunąć ciasto z patelni, przeciągnij końcówkę długiego, wąskiego noża między zewnętrzną krawędzią ciasta i patelni. Przechyl ciasto na boku i delikatnie dotknij dolnej krawędzi o blat. Obracaj patelnię, stukając i obracając jeszcze kilka razy, aż ciasto pojawi się wolne. Przykryj patelnię metalowym stojakiem lub tekturowym okrągłym i odwróć, mocno stukając patelnię, aby poluzować ciasto. Podnieś patelnię z ciasta. (Powinno pięknie wyjść, jak poduszka wyjęta z pokrowca.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
NóżNóż
10
Pokrój ciasto ząbkowanym nożem, za pomocą ruchu piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
1
Jeśli twoje jajka nie są szczególnie świeże, możesz potrzebować więcej niż tuzina, aby uzyskać 1 1/2 szklanki białek.Chociaż ten przepis wymaga stojącego miksera elektrycznego do ubijania białek, okazało się, że działał również ręczny mikser i duża szeroka miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn