Andouille, Crab i Oyster Gumbo może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 4,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 28g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka soli, liść laurowy, ostrygi shucked i ich Likier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Andouille, Crab and Oyster Gumbo, Kurczak, Andouille i Oyster Gumbo, oraz Kurczak, Andouille i Oyster Filé Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku wymieszaj mąkę i olej do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zasmażka zmieni kolor na bogaty brązowy, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj andouille, seler, cebulę, paprykę, habanero, czosnek, okra, tymianek, liść laurowy i połowę proszku fil i gotuj na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Kiełbasa Andouille
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Habanero Chili
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Ketmia Jadalna (okra)
3
Dodaj bulion, sok z małży, Worcestershire i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wymieszać w pozostałym proszku fil i dodać kraba, ostrygi i ich likieru. Doprawić solą i pieprzem i dusić delikatnie przez 1 minutę, aby po prostu ugotować ostrygi.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.