Anatra al Sale (kaczka w skorupie solnej)

Anatran al Sale (kaczka w skorupie solnej) może być właśnie skorupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, grappę, białko jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Kaczka Solna ze szpinakiem, ziemniakami i boczkiem, oraz Kurczak Z Solą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Jamę kaczki opłukać grappą.
Zioła umieścić wewnątrz ciała, doprawić do środka solą i pieprzem, a kaczkę przetrzeć sznurkiem rzeźniczym.
Przykryj dno patelni 1/2 cala warstwą soli.
Ułożyć kaczkę na soli, ubić białko do lekkiej piany i wymieszać 1,5 kg soli koszernej, aby utworzyć wilgotną pastę. Kaczkę całkowicie przykryć mieszaniną soli i piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny.
Wyjmij i pozostaw na 10 minut, aby soki się osiadły. Ostrożnie usuń sól z ptaka i zmyj pędzlem.
Usuń skórę, a następnie wyrzeźb ptaka w tradycyjny sposób.
Mżawka z sabą i podawać z zwiędłymi zieleniami z boku.