Ananas Teriyaki Łosoś

Ananas Teriyaki Łosoś
Ananasowy Łosoś Teriyaki może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, brązowego cukru, soli i sosu sojowego. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Łosoś Teriyaki i ananas Quesadillas, Łososiowe szaszłyki Teriyaki z ananasem, oraz Łosoś Teriyaki z ananasowo-pekanowym bulgurem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki i 1/4 łyżeczki soli w małym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 15 minut). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posyp obie strony łososia pozostałą 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
5
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 protokół. Odwrócić rybę i wstawić do piekarnika; piec w temperaturze 400 przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z piekarnika; posmarować 1 łyżką sosu na każdym filecie. Powrót do piekarnika i gotować 1 minutę lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W razie potrzeby posypać skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn