Ananas Do Góry Nogami Solone Karmelowe Ciastka Mini Bundt
Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pekan, jajko, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini torty z ajerkoniakiem z solonym lukrem karmelowym, Mini Ciasta Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ananasowe Mini Ciastka Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 12-cup mini bundt cake pan. Polecam tę patelnię Mini Bundt.
Ciepła 8-calowa patelnia na wysokim ogniu.
Dodaj masło, brązowy cukier i ananas na patelni.
Niech ananas siedzieć bez przeszkód 1 do 2 minut, a następnie wymieszać.
Dodaj pekan, gotowanie i mieszanie często 2 do 3 protokół. Gdy ananas będzie lekko złoty kolor, zdejmij patelnię z ognia; dodaj 1 zaokrągloną łyżkę solonego sosu karmelowego i żurawiny. Mieszać do włączenia.
Podzielić mieszaninę równomiernie między filiżanki mini bundt ciasto patelni. Odstawić.
W dużej misce, beat Bisquick mix, cukier granulowany, mleko, olej, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na ananasa i żurawinę, napełniając kubki do połowy pełne.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostrożnie poluzować boki ciasta. Natychmiast umieść żaroodporną płytę do serwowania (lub arkusz ciastek) do góry nogami nad patelnią; obróć płytę i patelnię. Pozostawić patelnię do góry nogami na kilka minut, aby mieszanka brązowego cukru / karmelu mogła skropić ciasta. Następnie dotknij DNA filiżanek, aby jeszcze bardziej poluzować ciasta z filiżanek.
Zdjąć patelnię. Schłodzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Skropić każde ciasto pozostałym sosem karmelowym i posypać płatkami soli morskiej.