Amerykański Sos Mięsny
Amerykański sos mięsny może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać koszerną sól i pieprz, oliwa z oliwek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj All-American Meat Loaf, Old-Fashioned All-American Meat Loaf, oraz Poyha (Old Native American Recipe) Meat & Cormeal dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula stanie się przezroczysta, ale nie ma żadnego koloru, o 10 protokół. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać paprykę, seler, czosnek, Hojny szczypta soli i kilka zmielonych pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Dodać wołowinę, Hojny szczypta soli i kilka grinds pieprzu do garnka i gotować, mieszając złamać mięso na małe kawałki, aż rumiane, o 10 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej i oregano i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Dodaj sos Worcestershire, pomidory z sokami, cukier i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 45 protokół.