Aksamitny Wędzony Pstrąg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga z aksamitu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.71 za porcję. Jeśli masz pod ręką pieprz, pstrąg, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Dip Wędzony Z Pstrąga, Pstrąg Wędzony, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć skórę, głowę i ogon z pstrąga. Delikatnie wyciągnij filety z kości, pozostawiając nawet bardzo drobne kości przymocowane.
W misce do mieszania delikatnie rozdrobnić filety dwoma widelcami; usunąć wszelkie drobne kości teraz. Odstawić.
Seler i cebulę ugotować na maśle na średnim ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj, z pieprzem, do ryby. Super.
Ubij krem, aż utrzyma miękkie szczyty. Delikatnie złożyć do pstrąga.Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 do 4 godzin, lub do 2 dni, przed użyciem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;