Afterburner Petite Dill Pickles
Afterburner Petite Dill Pickles to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 10 minut. Jest dostarczany przez Food.com. mieszanka marynowanych Chilli Jalapeno, ogórki z drobnego koperku, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Ogórki koperkowe przy słoiku, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 w dużym durszlaku odcedzić i wymieszać ogórki i jalapenos. Wyrzucić sok.2 w dużym słoiku warstwa 1/4 ogórków i jalapenos z 1/4 cukru.3 Pakowanie w dół, gdy dodajesz resztę warstw.4 Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni. Wstrząsać, gdy tylko wejdziesz do lodówki.5 uwolni sok. Teraz patrz jak znika.