Afrykańska Zupa Orzechowa
Przepis Afrykańska zupa orzechowa jest gotowa w około 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 375 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, pomidory w puszkach, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Afrykańska Zupa Orzechowo-Ziemniaczana, Afrykańska Zupa Orzechowa, oraz Afrykańska Zupa Orzechowa.
Instrukcje
W średnim rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej i czosnek przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, pasta pomidorowa, masło orzechowe, bulion, ocet, cayenne, i sól i trzepaczką do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać ryż, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować przez 20 protokół. Chochla do poszczególnych misek i udekorować szalotki i orzeszki ziemne.Wskazówka: dla bardziej znaczące zupy, dodać dodatkową łyżkę gotowanego ryżu do miski z szalotki i orzeszków ziemnych.