30 minut do domowej roboty.JELL® dżem z zamrażarki Malinowo-brzoskwiniowej

30 minut do domowej roboty.JELL® dżem z zamrażarki Malinowo-brzoskwiniowej
30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® Malina brzoskwinia zamrażarka dżem może być tylko przyprawa szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką owoce, wodę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to 30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® brzoskwiniowo-Morelowy dżem z zamrażarki, 30 minut do domowej roboty.JELLÂ ® Apple Freezer Jelly, oraz 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej.

Instrukcje

1
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Maliny dokładnie rozdrobnić, jedna warstwa na raz. (W razie potrzeby przecisnąć połowę miąższu przez sito, aby usunąć część nasion.) Dokładnie zmierz 2 szklanki przygotowanych malin w dużej misce. Brzoskwinie obrać i zmiażdżyć; owoce drobno posiekać lub zmielić. Dokładnie odmierzyć 1-1/2 szklanki przygotowanych brzoskwiń do miski z malinami. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
4
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodaj do mieszanki owoców; wymieszać 3 minuty lub do momentu rozpuszczenia cukru i nie ziarniste. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Dżem jest teraz gotowy do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn