30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-Jagodowa dżem z zamrażarki

30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-Jagodowa dżem z zamrażarki
30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-Jagodowa dżem z zamrażarki może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 23 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 113 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jagód, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj 30 minut do domowej roboty.Dżem jagodowo-brzoskwiniowy, 30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej, oraz 30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-cytrusowa dżem z zamrażarki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać 6 czystych (1-kubkowych) plastikowych pojemników i pokrywek wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Wymieszać owoce w dużej misce. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
4
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać do mieszanki owoców; wymieszać 3 min. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
6
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać do 1 roku. (Jeśli zamrożone, rozmrozić w lodówce przed użyciem.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn